Thursday, November 18, 2010

Selamat Tinggal Part II - "GONE"

 Again

Selamat Tinggal

But hope, this is not Selamat Tinggal selama-lamanya. Eventho YOU in the South, WE in the North, but then still in Malaysia. Across the miles, I know we will never be apart (guess why). Akan jumpa lagi setiap hari ahad teheeee.

FYI, sila buat penempahan awal untuk trip Suka Menanti - UUM. huahuahua

But of course still rindu sama loh. Nanti I akan akan rasa kurang seorang setiap kali pukul 5.05 minit petang sebab masa tu mesti semua berkumpul dekat my work station waiting to thumbprint. Sambil tunggu tu, bercerita macam-macam eventho I ni tak pandai sangat nak berborak sangat muahahaaa. (Readers, maybe yang ni you all akan muntah renbowww (shaakiroh, 2010) ).

Dear Shaakiroh binti Murad,

The things I will miss about YOU:

1) your gorjeregess outfits teheeeee (especially tudung lah)
2) your ezejerit bila nak cakap sesuatu lebih-lebih lagi kalau bab nak menyakat orang
3) your gelak yang ada sikit sekat-sekat (I don't know sebab I dengar macam ada gelak sekat-sekat muahaha)
4) your down to earth punya keperibadian hikhikhik
5) your trillionsss of ideas to kena orang balik muahahaa
6) your tears for next year (I guess you know lah)
7) your KUBOQ yang selalu parking dekat tempat pengurusan
8) your smile yang nampak cukup menawan (not really comes from my heart actually teheee)
9) your kulit zebra lappy

10) many more lah



 Our last pic for our first journey to UUM for this semester. See, my new friend from segamat a.k.a cik Shaakiroh. tapi why dalam pic ni nampak dia malu-malu. Owh I can't believe this! muahahaa.



Tapi I at least hilang sikit rasa ralat plus sedih plus dukacita plus kemurungan sejak ketiadaan cik Shaakiroh since memang akan jumpa (hopefully) every Sunday sebab she is our penompang setia to UUM teheeee. So ada masa lagi sekurang-kurangnya sampai bulan February 2011. Sebelum ni I tengok Linie, Linie tengok I, I tengok tepi, Linie tengok depan. Sekarang ada our new friend from Segamat, riuh rendah la sikit muahahaa. Owh, to all readers, nanti I kenalkan dekat you all our friend from Segamat ni bila dia datang hari ahad ni hokey. lalalalaa..

Btw my good friend, I doakan kesejahteraan kamu disana ya. Semoga lebih cemerlang gemilang terbilang di sana. I doakan everything is in the right track and I think this is the wise decision you did. InsyaAllah. Hope, dimana bumi dipijak, di situ langit dijunjung. Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri. 

Kalau ada lembu diladang, 
Jangan kita menumpang mandi, 
Kalau cuti aku panjang, 
Boleh kita berjumpa lagi teheee..

As usual lah. I akan dedicate one song macam yang I dedicated dekat post Selamat Tinggal.
Just for you untuk Shaakiroh Murad. And yang lagi best bila lagu ni memang sesuai sangat untuk you lah.

"GONE"
(pandai tak aku...)
teheeeee





Miss you lah.

2 comments:

  1. xsilap aku td, blum ada lg video GONE tuh, hahhaa
    btw so sweet of yeu laaa, aku teharu sgt2 n hope u'll like the smalllittlethings inside the box okeh. n jgn lupa perjanjian kita ok, every sunday 12-6pm aloqstaq-sintoq

    ReplyDelete
  2. magikk..tetiba je ada kt situ gone tu..hehheee.
    the smalllittlething-I LIKE IT SO MUCH AS!!! thanks...plsss plsss i nak cry dah..
    beb no hal...tiket suka menanti-sintok nnti p beli dekat shahab ok..hahhaa

    ReplyDelete