Wednesday, November 17, 2010

If I have the MONEY

Lama tak berblog. I have a lot to tell tapi masa sangat-sangat tak mengizinkan. As you know yang my second semester is now starting until February 2011 and and I am taking 3 subjects OMG. I really deeply hope I can coped with them. Risau jugak tapi since my mission nak habiskan by early of 2012 so I need to buat lekaihh lekaihh bagi habis. Plus, others commitments such as audit ISO sangat hectic and frantic hokey! Benda ni memang aduhaiii sangat stress. Hopefully everything will be ok by next week. InsyaAllah.

Lupakan perkara-perkara yang membosankan di atas teheee..
Ada yang lagi best untuk dibaca oleh my beloved readers sekalian ahakss.

Viewing page per page, blog per blog, awesome gilerr tengok orang bershopping sakan. Duit macam turun dari langit (tapi sekarang yang turun dari langit hujann.. Jangan banjir dah la). Each stuffs yang di-publish-kan buat I huiiyoooo memang tak mampu milik teheee. Mana mereka-mereka tu dapat duit? Anak orang kaya kot? Bukan calang-calang barang yang dibeli. Semua ratusan ringgit. Tapi biarlah, diorang mampu, so apa salahnya. Tapi yang buat I terbeliak bijik mata ni bila semua barang yang di-publish-kan, serious semua I berkenan muahahaa. Sudahlah, jangan berangan hokey!

Me? bersyukur dengan apa yang telah diberi.

Tapi kadang-kadang jadi naughty jugak buat I berangan yang if I ever have that much money, sejuta, dua juta, tiga juta, empat juta dalam masa sehari confirm BOLEH HABIS. Syukur alhamdulillah yang sekarang I serious dah boleh control tahap keborosan macam masa zaman muda-muda dulu. Just buying SHOES sahaja yang still tak boleh hilang.

Banyak yang kena fikir sekarang. Think ahead. Future planning. Future investment. Life.
Mak pesan "biar sekarang rasa susah, teringin itu teringin ini. Tapi sebenarnya duit simpanan kita berganda untuk masa depan".
Yes tuan, saya ingat tu teheeee.

No comments:

Post a Comment