Tuesday, October 22, 2013

PERFUMES IN THE HOUSE !!!

Assalamualaikum..

To all Pinky Shine Readers...

Saya ada sesuatu yang ingin dikongsi! Apeee tuuu???

Saya menjalankan online trading BRANDED PERFUMES dengan harga mampu milik! Serius! Mampu milik!

Suka untuk saya introduce pada semua Mine'S Parfume yang mana perfumes yang terdapat di sini terdiri daripada ORIGINAL DEFEATED PERFUMES dan AAA/DUBAI PERFUMES. Saya jamin kualiti semua perfumes yang dijual di Mine'S Parfum adalah yang terbaik!

Setakat ini, customers yang telah membeli dari Mine'S Parfum amat berpuas hati dengan perfumes kami. Dan mereka telah pun menjadikan Mine'S Parfum sebagai Kedai Perfumes mereka!



Apa yang best mengenai Mine'S Parfum ini?

Kami menyediakan hampir 500 jenis perfumes jenama antarabangsa untuk anda pilih dan miliki! Wahhh semua branded perfumes ada di sini! Yang hampir semua ada!! Menarik bukan??

Tunggu apa lagi??

Jom layari Mine'S Parfum... "The Fragrance of Yours"

Happy Shopping
Bye!

Wednesday, May 15, 2013

Bagi yang muda2 buat..yang lama2 tak payah dah

Memang gerammm kannn..memang geram kannnn..


Bila dapat tugasan, memang selalunye staf senior akan cakap.. "bagilaa dekat orang baru.. yang lama2 dah selalu buat dah...."

Okeyyy!! Okeyyy!! kalau I ni supersonic boleh lari laju2 memang I akan cakap;

"oh yeke.. kalau macam tu, U resign lah! Keje ni U dah selalu dah buat! Dah puluh puluh tahun dah buat kan! Bagi orang baru2 pulak yang buat kannnn...... So baik U resign. Boleh macam tu???"

Ok Bye!!! Kalau I supersonic, I boleh lari laju2 lepas I cakap macam kat atas ni. Tapi I tak cakap sebab I tak supersonic. lalalaaa...

Sunday, March 25, 2012

I'm using Dropbox

Guys, for those outhere who really concerned and care about their works, documents etc, new thing has came in into our information system (new for me actually). I always worried about my works and documents that I've been saved in laptop/thumbdrive but how far all my documents have been protected? I've experienced past few years where I've lost all saved documents and data (virus attacked). Can you imagined how crazy and meroyan I was when lost all of them? Phobia you ollssss. I even don't trust laptop or any other hard disk for me to keep all important documents and data.

But now, since Prof Dr Shahizan has introduced me Dropbox, boleh I bernafas lega sekarang. I can keep all documents inside without no doubt and easily open it everywhere and anytime. It's a kind of online database, sort of email, where user can keep and share their documents etc. So lagi selamat la kan.. However-frankly speaking, I don't know at all about this dropbox. I only know how to use. Maybe someone outhere may contribute some infos about dropbox. This is not a new system actually (I heard about this long time ago) but resist to use it sebab I kan buta IT.... =_="

The only this you just can download from dropbox website and follow the instructions (as simple like ABC).


my dropbox account



See how fas has I improved myself in information technology. Should give me big plause!



Wednesday, March 7, 2012

Collecting assets

I believe every newly wed will have their really deep future plan and including us too! We've started the beneficial loans and investments for future and now looking forward to have an asset. Kenapa perlu? Before this we've no idea about investing for future (our future). Ye lah! The only thing we knows are masuk gaji hujung bulan sold out dan seterusnya tunggu next month gaji pulak kan. But now on, enough!

Tak rugi kumpul assets a.k.a harta la kan. Bukan untuk both of us (directly) but we're jumping jumping next 30 years ahead (indirectly) ;p. Lucky VIP is really good in maths =_=". He's calculating every single things either it worth or not. Sekupang pun dia tak tinggal.

And lagi satu, I dah pandai pergi bank and tanya itu ini itu ini. Lebih kurang penasihat kewangan percuma la. kehkeh

Anda bila lagi?

Jom looking forward!

Thursday, March 1, 2012

Will be a supriseeeeeee??

He said will be a surprised.

Apakah???


*hati sudah melonjak kegembiraan eventho tak dak satu clue pun haaaaaaa