Sunday, August 29, 2010

Selamat Tinggal

Khas untuk my friend Mastura Mahtar yang telah pergi meninggalkan kita. Semoga dia tenang di sana..

Ehh sorry sorry ye readers..
Jangan terkejut statement di atas. Bukanlah pergi meninggalkan kita selama-lamanya ok. Beliau telah pulang ke kampung halamannya di oversea sana.. Lengkewi Island ya (loghat omputih) Ya I will miss your articulation bebey.




Ni la Mastura Mahtar. Cuba teka yang mana satu?

So kitorang pun adala buat farewell dinner (break fast) kat Petai Belalang. Yes nama tempat tu Petai Belalang, tempat tanam petai and ada banyak belalang dok hinggap. Tapi I tetamu VVIP so I yang paling lambat sekali. Well, reserved seat muahaha..

I doakan my buddy yang seorang ni akan success di tempat baru and jangan lupa daku ok. Lagi satu, jangan lupa singgap kat belog I ok kalau nak tau perkembangan yang terkini pasal I dan yang lain-lain. Sila ajak anak-anak murid you singgah sekali dan jadi follower pada interaktif belog ni ya kahkahkah

So ni ada sikit pics yang boleh dilihat sempenan farewell dinner tempoh hari (hari khamis kot). Tapi maaf ya, gambar ni I curi dari FB cik Shaakiroh sebab I lupa bawa camera and I yang last sampai so semua dah habis snap gambar diri sendiri so tak tunggu I ni muahahaha



Ni gambar curi dari FB Shaakiroh Murad

Alaa.. cik Shaakiroh dah watermark gambar jadi tak boleh ambil sebab nanti dia leh sue I. Tak boleh..tak boleh sebab court depan college I je.. Lagi pun I kena pakai banyak duit untuk raya ni plus nak kena tukar handphone sebab handphone I dah tak boleh sms (button no 1 dah tak boleh tekan so setiap sms yang I hantar akan ada yang miss huruf abc).

So sebab dah tak ada pics pg farewell dinner so I selitkan lagu khas buat Mastura Mahtar.. Terima la...
Please...mode sedih..





Hahaha lagu ni agak kecintaan ye. Tapi tak apa. Lebih kurang la untuk imbas-imbas saat-saat yang best dengan cik Mastura. I ingat nak letak banyak gambar (ala-ala video clip gitu) so sambil dengar lagu ni boleh la scroll all the pics but I malas nak buka laptop and transfer all the pics to PC (hehehehe) So just use your imagination la ek.

Harap mode sedih..




3 comments:

  1. bekira nau nak upload gmbo besties byk2, tu pn ada hati nak suh dia 'singgap' blog ang an.

    byw singgap tu apa?
    hinggap ka?

    ReplyDelete
  2. yezza...
    aku pun tertnya singgap tuh apa

    ReplyDelete
  3. time is money..nak upload gambaq byk2 lmbt so lektrik naik..wahahahaaa

    singgah la wehh alaa...typing error..aku xamik klas typing hahahaaa

    ReplyDelete