Monday, March 7, 2011

Masih tak pandai nak print screen

Memang agak selowwww dan bengap dalam teknologi. *mengaku*  *sigh sigh*  >.<

Saje nak update sekali lagi untuk sumber inspirasi. Inspirasi kah? tak tau la nak cakap camna. Tapi serius +___+ memang nak bagi ilham sikit untuk semua readers. Eh ada readers? pembaca diam *silence readers*. Post kat bawah macam bagi nasihat dalam nada yang tegas. Memang tegas. I tak tipu hokey.

Sebagai tambahan post dibawah, I nak cakap bahawa bila betul-betul berusaha dengan gigih dan mengambil sikap serius dalam belajar -____-" , I nak meng-inform result semester lepas yang telah di-check minggu lepas sebelum pergi bengkel moderation selama tiga hati 4hb, 5hb dan 6hb. di The Zon KL. Baru pulang...


GPA: 3.67
CGPA: 3.73

*masih tak pandai nak print screen. Dah tekan button Print Scree SysRq sampai nak tembus keyboard, masih tak boleh.

Jatuh sikit dari result sem sebelum yg sem lepas punya.

Pelajar-pelajar,

Berusahalah!

4 comments:

  1. ermmm, kalo xsilap hambe sys rq di keybord hambe adalah utk berkongsi dgn button delete. kalo xsalah hambe lg, tuan hambe pn guna compaq? so shud be button insert+PRT SC.
    maafkan hambe kalo tesilap

    ReplyDelete
  2. semasa kejadian hambe mnggunakan desktop aje.xbuleh buleh jugak tekan print screen sysrq.skrg sy nk cube pkai laptop hambe ye..kalu xbuleh jugak, gimana tu tuan hambe?

    ReplyDelete
  3. kalo xbole jugak, tuan hambe bakoooo je laptop/pc tuan hambe tu.
    ataupun, tuan hambe gamkan result yg dah diprint dan sila lekatkan di desktop pc waima laptop skalipn

    ReplyDelete
  4. kitee bakoooo kitee bakoooo.. nak jugek hambe cube try test kat laptop tn hambe..molek juge gamaknye....

    ReplyDelete