Tuesday, February 1, 2011

My Last Entry T_T

T_T

I dah suka dah guna emoticon ni. hehehe. cumilllll.
Berbalik pada entry kali ni. btw, ni adalah my last entry. sob sob sob. Sedih kan... Mesti jejaka-jejaka dan jejaki-jejaki yang menjejaki pinky shine sedih. muahahaha tang ni I nak gelak habis sebab perasan lah. Tapi serius, I tak tipu. Memang ye pun.

Mood sedih...

Mesti korang dok sebok nak tanya, why hah? owhhh jangan stop jangan stop tulis yang karut-karut. please please..

Maaf sebab ni just last entry untuk minggu ni je. muahaha.
Sebab minggu ni and lebih kurang beberapa minggu depan ni I akan silence-kan kejap pinky shine sebab cik owner pinky shine punyalah busy..

So tak dapat nak update. Kalau I ter-update maknanya memang I curi tulang. Jadi jangan kesah sangat entry ni. Baik you all close aje entry. Buang masa. teheeeee

;p

3 comments:

  1. ingt nak resign blogging..huhuuuu

    ReplyDelete
  2. Lorh...
    baru nk sdeyh2 k.nesma dah x b'blogging..
    Hahaha XD
    x ble blah...
    Btw,Happy Holiday yaa sis >.<

    ReplyDelete
  3. anon: heheee saje je nk buat kontroversi..hehehee ;p

    dik tinie: hahahaaa stop kejap je..ada kenduri khwin..ni pun curi2 tgk blog..jgn lupa dtg tau... ;p
    hepi holiday to u too.. ;)

    ReplyDelete