Sunday, February 6, 2011

Bilik Pink

Sempat jugak ber-update blog.

Dah berjaya dicatkan bilik gue.. btw sebelum kenduri.

Bukan I yang cat.. Brader-brader tu yang cat. Impian terlaksana tu..... Dah lama ngidam color camgini akhirnye setelah 2_ tahun (tak perlulah nak kosongkan!!) menanti baru tercapai. Nampak sangat tak logik lepas keluar perut je terus ngidam bilik pink - tadika!!. Ternyata dari dalam perut memang I dah ngidam plasenta color pink (yang belajar science sila betulkan teheeeeee). Ingat lagi entri gue yang bubuh tong-tong cat tu.

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



 ni bukan bilik yang dimaksudkan. hehehe *gambar hiasan teheeeee ;p





ni baru betul. guane? guane? ada macam prasekolah tak? jadi tak macam yang kat atas tu... ni sebelum bubuh tingkap.




ni yang I cakap campur color purple-purple sikit yang dinding sebelah kanan gambar. sebab reflection cahaya dari color pink terus je nampak pink jugak. 




ni dah bubuh langsir sama tingkap. curtain ni color silver sikit tapi kena cahaya nampak lah putih.




malas explain dah ;p apsal gambar ni jadi memanjang pun tak tau lah




hahaha purple sesat!!





So far memang bilik kosong macam ni. tidur pun atas tilam semata-mata! sedih..... T_T lagi sekali emoticon sedih.

6 comments:

  1. wahhhhh~chantek plak..mmg suke lah ktorg nk jenguk2 bilik miss..heeee

    ReplyDelete
  2. gbum: (tul kan...tul kan..?? hehehe) sila2 dtg bwk la pizza ke kenny rogers ke skali. lg afdal.. ;p

    Alyajane: heheheee nice too ;p!

    Faa: tgh cari interior designer (cewaaahhhh gitu)

    ReplyDelete
  3. Wahhh....manyak lawa OOoo itu bilik...
    Tnie mmg da lama nk blik kaler pink...
    TAPI...T_T

    ReplyDelete
  4. xpe diktinie..tggu dah ada umah sndiri nnti baru best..time tu....haaaaa baru holiauu.skrg kita xleh lebih2.

    *moral of da stori..cpt2 kawen heheheeee ;p

    ReplyDelete