Tuesday, February 1, 2011

Dictionary Kesayangan Hilang

Entry karut kali ni bagi korang tapi I sangat sedih owhhh..

Kenapa I sebok sangat nak bising-bising sangat yang dictionary cikai beli dekat kedai POPULAR yang dah kuning macam plan cari harta karun tu? Biarlah. Banyak owh jasa dictionary tu pada I dalam hidup ni. Selupa I lah teheeeee, dictionary tu I beli masa form 5.  Cececewah masa tu tengah berazam yang I nak improve-kan my english then after grad form 5 I terus register masuk English Class untuk communication and writing. Heh. Bangga owh dapat result lepas attend English Class excellent. Muahahaa. Nop ah. The story not my previous English Class tu tapi dictionary loh!

Tahu kenapa? Dictionary tu lah teman setia anda (RTM tagline zaman dolu kala) mana-mana je I pergi (tipu!) dari masuk U sampai keluar U sampai berkerja ni. See.. My english.. Fluent kan? Fluent kan? eceh. Shut up lah!

Tapi serius doe, teheeeeeeee (tiru bebudak ni). Dictionary yang banyak ajar I the language tu. Sebab dictionary tu ada the correct way to pronounce any words. Apa ntah orang panggil benda alah tu. And dictionary tu ada jugak nak belajar grammer vocab etc.. Sayang! Sayang! Sayang!

Sayang?

Yang paling sayang sebab ada cop mohor VIP ;p

Sebab tak boleh nak cop mohor kat dahi so lepas tu dia cop mohor kat dictionary. Jadi lah kan? so I pun tambah cop mohor I kat atas dictionary tu jugak. Nak jugekkkk.. Ala..so lepas ni beli dictionary baru nak kena hadap dia mintak cop mohor lain eventho cop mohor kali ni atas paksaan. muahahaha.



Ah tak kira dalam library zaman belajar dulu I nak letak




 Ni pun zaman rajin nampak zaman sangat tak ikhlas.


Ok untuk pengetahuan, lepas je I menaip entry ni, I saved kat draft and lepas tu I buat kerje sikit. Tapi lepas I cerita story baru ni kat membe sebelah I (cuba teka huahuahua), she dengan tersipu-sipu cakap.. that dictionary actually with her.. tettttttt. Heh hehhh. So tak nak bazirkan masa yang telah di-spend-kan menelaah entry ni so I publish jugak! muahahahaaa. Siap ah kauuuuuu.. huahuahua

4 comments:

  1. haha...sye teka ek...miss linie?tol x?tol x?

    ReplyDelete
  2. baguihh la..anak sapa ni...hahahahaaa

    ReplyDelete
  3. anak didik miss berdua gak la kan...hahaha (*_*)

    ReplyDelete
  4. itu dulu..skrg xlg kot..hehehheee...dh xjmpa dh.. ;p tggu sem dpn baru jmpa..

    ReplyDelete