Tuesday, February 8, 2011

Jawapan standard yang kadang2 nak marah tapi last2 comel jek bunyi.. ok dah tak perlu nak ngada2 lagi!

Me: Nak makan kat mana?
VIP: Kat mulut.

Me: Nak pergi mana ni?
VIP: Pergi syurga.

Me: Nak makan apa?
VIP: Makan kambing.

Me: Penat ke?
VIP: Orang tough mana penat  -_____-"

Me: Ehhh apa hal dengan orang tu..
VIP: tu la passssssssssss...
Me: sallllllllllll

Me: Tengah buat apa?
VIP: Buat lawak.

Me: Busy ke malam ni?
VIP: Jadi dracula.

Me: Cepat pulak order sampai...
VIP: sebab ada orang hensem -____-"

Me:Bau apa ni?
VIP: Bau kambing kat sebelah ni.... (guess who?????)  T_T

Me: Traffic lite merah tu!!
VIP: Eh baru perasan -____-"

Antara ayat-ayat yang akan keluar dari mulut dia...Wajib ehhh tul lah... Sebelum dia cakap.. saya dah tau dah.......... memang tu yang dia nak cakap ;p hahahahahaaaaa

Cuma yang ni je ayat standard I...

VIP: Kat mana ada parking ni???
Me: Ntah, instinct driver selalu betul..... hakhakhakkk
(lalu VIP pun cari sendiri sambil ME relax-relax saje.... ;p)

4 comments: