Tuesday, January 25, 2011

Korang perasan tak? Atau memang I yg suka perasan? huahua

You all perasan tak yang lately I jarang sangat-sangat upload gambar untuk every entries I dok blog. Weheeheehee. Tak perasan? Sah memang aku yang suka perasan. Weheeheehee. Howwhhh tak peduli I. Asal pergi mana-mana kang dorang mintak snap gambar secara selamber jeruk "eh nesma snap gambar aku?".. Ehh I jawab dengan muka kerut-kerut toya "Ehh I tak de camera". Ehh bila masa I tak de camera tak tau? sebab camera dan diri I memang tak boleh dipisahkan macam ubat batuk cap ibu dan anak. Mana I pergi memang handbag berat macam batu sebab everything inside of my handbag. Kalau you all selongkar handbag I, jangan terkejut jumpa benda-benda yang tak sepatutnya ada.

Kadang-kadang boleh ada puncher, stapler, calculator, charger, pensil case etc. Mau tak berat. Keluar dating ehh keluar jalan-jalan pun kadang-kadang lupa nak keluarkan so bawaklah semua barang tu sekali termasuk tengok wayang. muahaha. Agaknya untuk safety ke apa untuk baling kepala orang yang try nak menggatal especially yang dok pewwiitttt pewitttt tepi jalan. Banyaklah CEKADAK kau yang nak pewwiittt peewwwitttt. Eh please pergi kerja cari duit lagi bagus untuk majukan diri tu.

Tapi dalam banyak-banyak barang dalam handbag, camera I tak bawak. adehhhh. So dah dekat dua bulan I hidup tanpa SONY digital camera. Hoowwhhhh my Chanel..... Mana pergi wo de camera? Apa lagi, Haji Husain lah yang mengambik camera tu untuk posing-posing eeehhh tak, untuk ambil gambar sekitar renovation rumah ni. T_T (lagi sekali emoticon sedih keluar-I tiru orang).

So sekarang ni I hanya bergantung harap pada SAMSUNG WAVE untuk ambil gambar tapi CD installer tak de. VIP tak bagi lagi so kena nangis lagi buat emoticon camgini lagi T_T (comelll). Hokehh.. esok kena buat perhitungan. Pilih antara saya atau CD installer tu? Haahhh cepat pilih! cepat pilih! Kalau tak, hantar saya kat rumah orang tua saya.heheheheheee. (cerita dulu-dulu memang camgitu). Just I tambah sikit. Tolong beli tiket flight first class kalau nak hantar saya balik rumah orang tua saya! ;p

Bosan kan entry tak de gambar?

4 comments:

  1. alaaa rindu sgt la gamaknye tu..ke berhepi-hepian kat sana..hahahaaa ;p

    ReplyDelete
  2. btl ah miss...
    sye rindu tau ngn miss.
    x syok pon kne praktikal
    rse nk msk kelas lg.

    ReplyDelete
  3. hahaha kira rindu sy ni last option la...kalu x msti nak lari pnye.heheheee.jmpa nnti masa final report ni..alaa..biasala, tu la namanye brkerja..sy pun kalu leh nak balik mcm zmn blaja dolu2....

    ReplyDelete