Sunday, January 23, 2011

Everything are under pressure! ! Tak cool hokehhhh

Sempat meng-update lagi eventho tengah bersengkang mata menyiapkan report-report, esaimen-esaimen yang menunggu Q untuk dibereskan. Kalau esaimen-esaimen ngeri berkenaan bercakap "ehhh buat aku dulu, aku perlu di- submit-kan dah ni" damnnn sangat tak cool hokey! Jemm jemmm jemmm. Memang jemmm kepala akal fikiran (sopan sikit dari cakap kepala hotak). Ok lah, 2 3 minggu ni memang suasana macam tanjung rambutan. Lagi bagus rasanye tanjung rambutan tapi lebih bahagia kalau duduk depan komputer sambil menaip esaimen yang tengah tunggu Q. Sabar.. sabar.. sabar. I kerjakan korang satu-satu. Satu penting, satu lagi tak penting.. dahhh I campak tepi dulu, esok-esok I kisahkan ye.

Sambil mengurut-mengurut belakang lenguh duduk macam liberty statue (ehh liberty statue berdiri - tipu loh) maybe lebih tepat tugu negara tapi I punya position yang baring-baring macam mati kena tembak tu. Memang I la tu time-time cenggini. Nak bernyawa macam nyawa dalam plastik. Sekat-sekat. Apa I merepek ni ntah. Macam kena lanyak dengan pewira-pewira tu. Tu la keadaan I sekarang ni. Howwwwhhhhhhhh my Prada.........................

C'mon c'mon just tinggal lebih kurang few weeks then MERDEKA! Masa tu macam maskot orang hutan boleh lompat-lompat happy till death best sangat habis another one semester. So boleh lah hilite (delete subjects yang dah diambil. Sangat cool hokey! Lepas tu kira hari-hari demi hari mau tamat belajar. Bila sedar sampbil tengok calendar.. nahhhhhhh jauh lagi terus down T_T (camgini la orang selalu buat emoticon nangis so I tiru).

Bukan senang nak senang tapi senang jugak nak susah. Ok done. Hope ini investment untuk masa depan. Holiauuuuu!!

2 comments:

  1. Ponk!!!!Ponk!!!
    K.nesma....
    Rilek2....bsok msh ada yaaa >.<

    ReplyDelete
  2. tu la..esok masih ada...dh smpai hari esok.ckp esok masih ada lg..smpai yg hari esok esok tu..ckp esok masih ada lg..esok esok esok tu pulak..ckp esok masih ada lg...esok esok esok esok tu pun ckp esok masih ada...hahahahaa..slalu cmtu kan..malas nk buat sume asgmnt ni..hahahaa

    ReplyDelete