Wednesday, December 15, 2010

No countdown-ing anymore

Yeay

VIP finally come back!

Nampaknya everything kembali normal macam kehidupan yang normal-lah. So tak payah lagi I nak countdown-ing day by day dah wiuwiuwiuu.. Ok this is insane! Sorry, I agak ke-excited-an.

Congratulation VIP dah lulus exam dan sesi "orientasi" tu. Alhamdulillah.. Semoga menjadi "bomoh moden" yang terbaik lepas ni teheeee. Dan dapat lalui hari demi hari dengan lebih tabah, kuat, cekal, nekad dan lain-lain..

Btw.. Tinggal lagi 2 minggu lebih sikit students nak masuk balik dah. So masa untuk berfoya-foya pun semakin suntuk muahaha. Perlu menggunakan masa yang ada ni dengan sebaiknya. Owh, jangan beranganlah. Assigment mana nak letak? Time macam ni la kena pulun. Adehh.

So total credit hours untuk this coming session is 21 Credits Hours per week. Huiyooo banyak. But I tak kisah sebab before this I pernah bawak sampai 22 CH. Tak sabar pulak nak masuk kelas and mengajar. Rindu lak pada kerja hakiki I setelah sebulan lebih bersenang-lenang teheeee.

2 comments:

  1. ehh ingat amy search pewwwwittttt singgah blog akak td..heheehe.. ;))

    ReplyDelete