Tuesday, December 14, 2010

15 minutes with Ajay Devgan

Nasib ada penyelamat I untuk semester ni or else my life for this semester damnly badly worstly disasterly terriblely li li li teheeee. Tak tau lah dengan sem ni punya performance macam mana. Dengan carry 3 subjects seriously so much burden on my shoulder. Shoulder pun dah berat sebelah macam tak normal dah. Yesterday I had an appointment with Dr Ajay Devgan ehh sorry Dr Ajay Chauhan muahaha. Pure hindustan ni. Lajja lajja lah! I suka this Dr Ajay sebab dia sangatlah memahami keadaan diri I ni yang hidup dua alam (working + studying) plus travelling! So he's a kind of considerate. I like! So tak adalah macam certain profs yang WTH you students, I'm your profesor hehehe. No lah! means yang samakan dua alam macam I ni dengan satu alam students (fulltime). Honestly, sangat tak ter-cope! Mana nak kejar??



pada sesiapa yang nak pergi bilik dia, ni I bagi no bilik dia hehe




So appointment pun tak lama, just 15 minutes per person. So we both can discuss bla bla bla, tanya itu, tanya ini, bodek itu, bodek ini, kipas itu, kipas ini teheeee. Tapi frankly speaking, Dr Ajay ni agak kebapaan sikit ala-ala ajar anak mengaji Quran! Kalau salah, PIAPPPPPP pukul manja-manja gitu hikhikhik. Yang best tu, dalam ber-discuss tu, dia boleh kata yang I ni SLOW HAND-WRITER! muahaha. I pun mengakulah. memang kalau menulis, I memang lambat. Sebabnya I tulis sebulat-sebulat a b c d e. Tulisan ala-ala comel gitu wakaka. Dia siap ajar within 15 minutes tu on how to writer faster macam tulisan Italic macam omputih punya tulisan. Apa ntah orang panggil yang tulisan sambung-sambung tu. Dia suruh I balik buka internet, google and LEARN! teheee. Ni adalah sedikit ilmu yang diturunkan oleh Dr Ajay ni.




demonstrasi daripada Dr Ajay Lajja Lajja. Ada huruf 'R' tapi ntah I tak nampak macam R pun!



Talking pasal study ni, hari ni I spend a whole working hours ni untuk buat 'kerja sekolah'. Adehh pening. Decision Analysis. Saiko! I kena study balik seeeemuuuaaaaa sebelum mula buat assignment ni hah! Masa dalam class, satu hapa pun I tak paham! Nak tanya banyak-banyak, malas, sebab nanti class tu drag la berjam-jam! hahaha. I ni punctual, tak suka drag lama-lama ni hikhikhik.

Hampir 3 jam, settle 3 questions. Agak interesting subject ni kalau dah mula faham sampai soalan yang tak kena buat pun, I nak buat (ok, ni I tipu. Tak ingin pun nak buat! muahaha).

Hokey, to Dr Razamin, ni bukti I tengah buat assignment you. Boleh kasi markah lebih sikit tak hehehe?



 see?see?see? pening noh!



 tengah berfikir!



 focus kat assignment tu ye. bukan yang kat jari tu. ahaks!



Target sem ni? TAK TAU LAH! 
hehehe...


Dalam berghairahan nak buat assignment, I pun keluarkanlah calculator scientific yang I pakai SEJAK zaman tok kadok dulu masa I firsttt timmeee masuk diploma. Buka-buka je, dah dented dah hahahak. Yang dekat screen tu naik macam tompok-tompok tahi lalat ke apa ntah. Ada sikit ganguan bila nak guna. Why tak beli baru? K-E-D-E-K-U-T! Sentimental value ni...



* yang telah banyak berjasa. nampak tak yang polka dot tu teheee







Harap akan terus berjasa sampai habis master ni ;p

2 comments:

  1. GUdluck k.nesma!!!!!
    CayOOook ;)
    (kalat ad gmbar kartoon,sama larh)!!!!!
    hehehe xD

    ReplyDelete
  2. tenkiu tenkiu tenkiu..gud luck to you to tau diktinie!!
    zaman akak blaja dulu2 ni...ekor mickey mouse pun dh putus dah...hehehheeee

    ReplyDelete