Monday, December 13, 2010

NIKON DSLR D60 For Sales ! !

BERITA BAIKKKK....

Kepada semua photographers professional atau amatur atau yang bukan photographers pun tak apalah (setakat nak buang masa teheeee) pun boleh, peluang terbuka I nak bagitau ni. Kalau you all terliur dok tengok orang snap sana snap sini tengah-tengah bendang, tengah-tengah padang rumput, tengah-tengah panas and tengah-tengah jalan.. TARRRAAAAAA I nak offer DSLR berkualiti tinggi ni. MURAH SANGAT! Selepas ni, you all tak payah nak nyempit-nyempit nak orang snap gambar you all macam gila interprem muahaha. So dengan termilikinya DSLR ni, memang you all heaven nak ambil gambar sendiri pun boleh lah!Ambil gambar dengan yang tersayang, keluarga, husband, wife, siblings, mak sedara, pak sedara, mak teh di Melaka, mak long di Pahang, pak tam ni Johor, mak su di Kedah semua lah! teheeee. Gong Xi Fa Cai pun dah dekat. Tunggu apa lagi?

NIKON DSLR D60 for sales!!
(second-hand, still in GOOD CONDITION)

Sangat murah. I tak tipu hokey. Secondhand atau dalam bahasa melayu-nya bermakna dua tangan teheee, tapi masih dalam keadaan yang sangat baik. Sekali dengan bag pun nak bagi. Ambil semua, memang nak bagi! Ambik! Ambik! Ambik!

 * gambar muka depan (gambar hiasan je tapi memang exactly macam ni lah)


  

* ni gambar pandangan sisi sebelah kiri (gambar hiasan jugak tapi memang exactly macam ni)



* gambar pandangan sisi sebelah kanan (gambar hiasan tapi exactly ni memang macam ni)



BERAPA?? HOW MUCH?? DUO SHOU QIAN (tul ke ni apa I cakap ni muahaha)??

RM 1,200 sahaja.
(termasuk bag, charger, memory card, CAMERA mestila bagi jugak teheee and Lens)
Baru setahun setengah je guna.

Serius tak tipu. You all nak tau tak harga asal berapa? RM 2,500 + + tahu! Ini harga market sekarang tapi masa beli setahun setengah yang lepas, harganya ialah RM 3,000 + +!!

Huiiyooo memang berbaloi. FYI, model ni dah tak keluar dah. NIKON tak nak produce dah. You all boleh buat koleksi camera jugak pada yang Camera collectors muahaha. Serius! Cuba you all cari. Tak ada punya kat kedai. Lagi satu, mana nak cari DSLR yang murah sekarang ni!

*Untuk serious buyer, boleh tinggalkan comments jika berminat, sila tinggalkan e-mail address sama. I will reply ASAP.

Cepat jangan lepaskan peluang. First come first serve!!

Memang rugi kalau you all lepaskan peluang ni.

Pastikan anda merakamkan setiap moments indah anda dengan DSLR ini! Hidup hanya sekali!

6 comments:

  1. miss, cam ni ad lg x??
    hrga blh goncang??

    ReplyDelete
  2. ada lg..
    jap sy tnya psl price leh goncang ke x lg..nnti sy post lg skali kat cni k.. ada no sy ke x?kalu ada, just sms me ok..

    ReplyDelete
  3. Assalam sis...D60 ni ada lagi dak?
    Interest..
    pls reply..kuzer81@gmail.com or sms 0164817137

    tq

    ReplyDelete
  4. ade lg tak ? drop your emel miss :)

    ReplyDelete
  5. alaa..dh xde dh fazanorain..org dh amik...

    ReplyDelete