Sunday, December 12, 2010

Morning All ! !

My mood this morning nampaknya sangat positive. Datang kerja, I bring along BEKAL so boleh makan before pergi kelas dekat UUM kejap lagi. And then, tomorrow is fasting day. I'm loving it. I signed in to the blog and searching interesting story to read out. Heh and asking other bloggers, "mana stori baru, tak update ke?". Then they were simply chop I ni diorang punya silence reader. Boleh lah! muahaha. Tapi yes I do enjoy setiap entry yang other bloggers posted eventho ada yang just tulis few sentences. Boleh lah!

Why I'm in a *goody goody* mood?

Maybe I met VIP. teheee.

Owh btw, here the result of using Youth Recall Serum and Eye Revive Therapy. Gambar-gambar ni actually I dah captured around seminggu yang lepas or maybe dah lama dah muahaha. Tapi disebabkan I ni seorang yang sangat rajin tak ada masa nak upload atau dalam erti kata lain, sangat malas nak menunggu this slow motion punya internet nak upload gambar. Mau bertanduk baru boleh upload.

First gambar hasil setelah menggunakan Eye Revive Therapy tapi jangan ingat I tipu yang ni gambar lama. Actually gambar ni di ambil after more than two weeks I menggunakan products ni tanpa henti (tapi ada 2 hari I skipped *malas*) tak adalah hasilnya memberangsangkan tapi boleh lah! I tak suruh cuba pun. hikhikhik.



 Dah kurang dah eye bag bawah mata. sebelum ni mata I memang SEMBAB! Tapi lepas ni jadi balik kot memandangkan macam stress je sem ni ;(



Hasil menggunakan Youth Recal Serum. Nampak muda kan? kan? muahahaha. Owh yang semestinya lesung pipit tu terhasil bukanlah setelah menggunakan Youth Recal Serum hokey. teheeee..


*perlu ke?*


Ok cukuplah buat tatapan anda semua sebab I takut dari mata turun ke hati wahahahahaaa! Susah pulak dah!

*gambar ada kabur sikit sebab ni gambar hp and di-upload-kan terus ke *social network* dan seterusnya di-save-kan ke desktop dan akhirnya di-upload ke blog ini. Since CD installer hp I ni masih berada dibawah jagaan VIP jadi masih tidak dapat install software hp I yang canggih ni (berlagak!).

3 comments:

  1. salam ;)
    dear mcm mane nk pkai die? means pakai Youth Recall Serum dulu ke or Eye Revive Therapy?
    thnks..

    ReplyDelete
  2. salam...
    eye revive therapy i pkai lps solat maghrib n sblm tido i basuh.lps tu i pkai serum lak masa nak tido.tiap2 mlm i pkai.mknanye, dlm sehari, i apply 2 2 skali ;)
    sblm ni i penah pakai eye revive theraphy masa tido, tp mata pedih sb agaknye mlm2 i dlm xsedar (tgh tido) tenyeh mata kot tu yg cream tu masuk dlm mata.
    p/s: tp ni bkn suggested by any dermatologist tau.tkut lak cara pkai utk org lain xsesuai..
    :)

    ReplyDelete