Tuesday, November 9, 2010

Original Perfumes (defected) for Sales! !

Welcome back.

Agains, I am updating the new thing. This is not a story to sell but PERFUMES TO SELL. Come on. Grab the opportunity. Anda inginkan perfumes yang branded tapi dengan harga yang murah. Sila lihat dengan teliti gambar di bawah.. Still in good condition (trusted blogger muahahaa). Serious memang wangi macam original (actually memang original pun). Just defected sikit tapi tak ada kesan langsung and orang pun tak tau and CONFIRM orang akan cakap "woww perfume you wangi sangat. MESTI MAHAL?". See.. kisah benar.. FYI, perfume yang I pakai sekarang pun original defected jugak teheee. I am using Sarah Jessica Parker Lovely. Two thumbsup! Who's know I am using defected perfume (ok sekarang orang dah tau dah teheee)?.

Hey,

Memang betul-betul untuk jual la. Bukan setakat nak tayang. Untuk raya haji ni? Memang sesuai. Siap dengan price and postage sekali. Happy reviewING and shoppin'ING!!


 Dior Jadore 100ml
price : RM175
postage: RM 7.50




Lolita Lempicka100ml
price: RM 175
postage: RM 7.50



Sarah Jessica Parker Lovely 100ml
price: RM 175
postage: RM 7.50




Beyond Paradise 100ml
price: RM 175
postage: RM 7.50





 Loncome Miracle 100ml
price: RM 175
postage: RM 7.50




 Loncome Hypnose 75ml
price: RM 175
postage: RM 7.50





 e.l Pleasure 100ml
price: RM 175
postage: RM 7.50





Issey Miyake 100ml
price: RM 175
postage: RM 7.50





 Anna Sui Flight for Fancy 100ml
price: RM 175
postage: 7.50




Ralph Lauren for Her 100ml
price: RM 175
postage: RM 7.50

*For serious buyers, boleh tinggalkan comments kat post ni dan sertakan email you all. I will reply asap.


Discover the beauty..

Beauty bukan sahaja dari hati yang bersih, muka yang cantik, baju yang primadona tapi jugak kena bau yang wangi hehehee.

Pernahkah anda, mengalami situasi sebegini? Ada orang tengah borak dengan you all and kemudian dia cakap, "erk..excuse me, saya minta diri dulu. Ada hal.. sambil dia cakap satu nafas je dengan you all". Kalau you pernah experience macam ni, SAH, memang you all kena sembur sikit dengan perfume seperti di atas ni. sebab dia tengah tahan nafas tak mau sedut bau-bauan yang OMG! teheee..


5 comments:

  1. kak saya nak beli baya bulan2 bole?
    pastu saya g amek perfume direct je kat akak.

    bole kak?

    ReplyDelete
  2. adik dyja..
    alaa bisnes baru xleh instalment lg.hehee..
    kalu nak direct dr akak nesma yg gorjes ni,masa raya haji la leh amik..so on the day raya haji tu..woowww perfume freshhh gitu.teheee

    ReplyDelete
  3. *bkn wajib raya haji dtg amik..means perfume smpai masa raya haji n leh amik bila2 masa pun boleh..mai beraya umah akak nesma skali pun boleh adik dyja...hahahaa

    ReplyDelete
  4. boleh ke akak g beraya kt umah...hik3..malu la...dh lama xpegi umah akak.

    *geli la ckp cmni


    ang x balek kg ka?
    nnti ah pas raya kalo da duet aku amek ea

    ReplyDelete
  5. boleh aihh..awat xboleh pulak..umahku umahmu jua..hahahahaa
    aku xblk kg la..xpa..bila2 nak boleh bgtau.heheheee

    ReplyDelete