Tuesday, October 26, 2010

Smart Kid - Make me laugh!! You all should watch THIS

Entry Marathon..

Before that.. Ini merupakan entry marathon yang mana satu hari ada lebih dari satu entry. Sila baca entry yang di bawah jugak. Rugi kalau tak baca.. Huihh sangat menarik! Two thumbsup.. teheeeee (suka promote...)

My main topic...

I first viewed this video from my brother's facebook. Serious kelakar gile. Gelak guling-guling when I watch the video. So I terus update kat blog ni for you to watch especially PELAJAR BESAR. If I have this kid, I will tarik-tarik telinga dia. Tapi memang bijak budak ni. Kira pandai cari solution la. Bagus..bagus..bagus...





So pada pelajar-pelajar sekalian..sila contohi budak kecik umur 4 tahun ni. Tengok macam mana dia nak settle-kan masalah dia. Sanggup sampai call 911. tapi you all? tak faham tapi buat-buat faham... Apa kes?? Moral of the story, marilah bertanya tak kira pada sesiapa pun kalau tak faham. lagi bagus tanya orang yang and semua rasa boleh membantu. Macam budak kecik ni. Dia tanya pak polisi. Sangat tepat! Polis kerja dia tolong orang.. Erkk tapi yang tanya soalan math tak tau la.. Kira polis ni multi purpose gak la. muahahaa..

Tiba-tiba I terfikir, kalau I nak tanya soalan untuk master program I, boleh tak I nak tanya 999. Agak-agak dorang tolong tak? teheehee

No comments:

Post a Comment