Saturday, October 30, 2010

Ponti Anak Remaja Preview - Thumbsup!

OMG

These short videos really catch my eyes yaw!

Ok i would agree yang cerita ni lebih kurang VAMPIRE DIARIES and TWILIGHT whatsoever la. Jalan cerita I tak nak comment whether memang tiru sebijik macam cerita omputih tu atau memang malay pontianak sejati since tak berpeluang untuk tengok lagi and just watched few minutes (1st episode) then tak tengok dah sebab ada hal. Btw, nak puji yang opening title sequence ni menarik perhatian hokey! nice and dramatic and sangat gorjes (wondering if ada nak tolong direct my wedding video untuk kenang-kenangan nanti??)

Just watch..





Above is opening title, I tengah nak search yang mini clip video Selamat Malam Sayang OST Ponti Anak Remaja ni tapi tak jumpa.

For those yang jumpa, please hit me ok. Boleh share. Really enjoyed the video everytime I tengok kat TV.

2 comments:

  1. video ni lbh krg ala2 mcm twilight gak.tp best la skit tgk..
    budak yg gamba sebelah ni comel. anak ke?

    ReplyDelete
  2. yeke..I xsure lak..tp best gak la..;p
    hahahaa anak?anak buah la..my sister's son.thanks,comel kan..skrg dh besar dh..

    ReplyDelete