Saturday, October 9, 2010

Dia Milikku

Welcome back Cik Nesma..

Dah lama tak berbelog. Sebulan? Dua bulan? Memang rasa rindu sangat. Because there are few things need to be settle. Macam mana ye nak start dengan entri pada kali ni ye..

Wahh sangat saiko ye sebab start belog je dah letak title post dia milikku. Actually bukanla untuk berjiwang segala..tapi sebab I dah ter suka pada satu lagu ni. Ok fine...Because of sinetron Cinta Kirana tu....
So layan.....





Ok.. to all my readers yang disayangi. I have a very very very bad news..... Saya telah terlibat di dalam sebuah kemalangan ye (agak skema ayat ni tapi tak pe la...) habis kereta comel saya di bahagian depan dah robek and penyek. akibat melanggar bontot kereta nissan sentra. Tapi jangan risau, saya masih hidup alhamdulillah.. tak masuk ICU pun. Tapi masih fobia bila drive especially kalau nampak nissan sentra hahahaa...

1 comment: