Tuesday, October 12, 2010

Dear Pinky Shine

Dear Pinky Shine,

Saya sayang awak.. Saya sayang awak selama-lamanya. Awak pun tau kan saya sayang awak. Sebab awak la tempat saya meluahkan perasaan walaupun bukan semua la tapi kira tempat luah perasaan jugak la. Tapi awak tak pernah tutup telinga bila saya bercerita. Sebab awak memang tak de telinga. Awak sentiasa ada untuk saya. Tapi kadang-kadang awak tak boleh hadir disaat saya perlukan awak. Tapi bukan salah awak. Salah TM sebab line selalu stuck.

Pinky Shine,

Saya janji lepas ni, saya akan kerap tengok-tengokkan awak. Awak fahamkan keadaan saya. Saya masih tak ok. Banyak perkara yang kena fikir sekarang ni.

Pinky Shine,

Selama saya tak update awak, awak jaga diri baik-baik ok. Saya akan kembali dan selalu pastikan awak sentiasa terjaga dan up-to-date. Ada jugak yang bertanya, mana stori-stori cik pinky (bajet mcm popular je blog ni haha). Belum sampai masanya lagi.. Harap semua bersabar. Terima kasih di atas support anda semua.

Ok saya dah sedih. Sebab bila saya sedih, pinky shine pun akan sedih so dah tak shine.
(harap yang membaca tak rasa annoying sebab saja je nak kasi korang annoying hahahaa)


Salam sayang hormat,

2 comments: