Saturday, May 15, 2010

Sling Bag Mampu Milik - Untuk Gaji RM3,000 ke atas sahaja ! !


Bila anda rasa gumbira tepuk tangan clap clap
Bila anda rasa gumbira tepuk tangan clap clap
Bila anda gumbira beginilah caranya
Bila anda gumbira senyum lebar ngeeee ngeeee~~

Gempak entry kali ni sebab saja nak menarik perhatian ! ! Sedangkan tak pon.. Mampu milik tak kira level of income sesape.

Yeay dapat gak finally sling bag pojaan hatiku. Aku suka sebab simple and sweet macam biasa la my taste. Tapi puteh lagi.. Macam tak ada colour lain dah dalam dunia ni sebab my last handbag I bought was white also. Tak apa la janji aku suka. You suka? Ada aku kesah ke....punnn?

Murah sangat ni and very affordable to all of you yang bergaji RM 3,000 ke atas ok. Har har har jangan takbur nanti rezeki ditarik balik. No no no. Murah sangat even adik aku yang tak kerja pun boleh beli kalau hari-hari dia simpan duit singgit singgit.



Ok lepas ni boleh bawak jalan-jalan.. Aku suka yang ini sebab dia macam ala-ala handbag tak macam sling bag jadi boleh jadi multi-hand-bag.





Design tetap primadonatelo la. Shining baru la meriah lip lap lip lap.







Sebab hati sangat gembira jadi baik kita makan...









Mula-mula memang eager sangat nak makan Ferrero Hitam ni tapi bila makan.. Hmmmm..
Honestly baik pergi beli Coklat Milo tu sebab rasanya lebih kurang. Bukan nak meng-kondem-kan Ferrero ni tapi ni la rasanya atau memang lidah aku ni kurang deria rasa sebab apa-apa aku makan selalunya aku cakap sedap. Tapi masalahnya yang ni memang rasa Milo la. Ada comments ke?






4 comments:

  1. cantek beg.mna beli.dasat ah soping tgh2 bulan.

    ReplyDelete
  2. beli terus dr kedai slps berbulan2 smpn duit haha poyo!
    tp aku admire gile kot purse color orange hg tu..nak beli tp xreti bid

    ReplyDelete
  3. uiii msti mahal nih.xmampu kot...purse oren aku cikai je...tade jenama pun...made in china je..aku kn org bawahan..xleh beli brg mahal...

    ReplyDelete
  4. ngee~ ngee~ mahal apa ke barang....satgi aku bgtau terkejot bloggers bloggers yg ada..hahahaa..murah je ni~tgk la mana aku pakai brg branded..serius murah nanti aku bisik2 kat mana boleh dpt..
    p/s:aku pun org bwhn a.k.a hamba cuma aku baru dimerdekakan beberapa hari yg lps..hahahaaa

    ReplyDelete