Tuesday, May 11, 2010

Sila Puji Kalau Cantik

.
Cantik Menarik Tertarik kau memang DEBOOMM
Cantik Menarik Tertarik kau memang DEBOOMM

Yeah finally 95% done the renovation of PINKY SHINE (poyok). Compared with previous PINKY SHINE, how is the new look. I suka ! ! You suka? Kalau tak suka I inform you sila kelik dekat simbol pangkah disebelah kanan atas screen komputer anda. Dah jangan masuk lagi melawat blog ini. Tapi kalau rasa nak buang masa sila do visit this blog. You are most welcomed. Memang best dan last sekali you will probably thanks to me because membuatkan masa anda berlalu begitu saja. Ehh dah nak balik kerja dah (pada sesiapa yang kerja) ehh mengantuk la (pada sesiapa yang nak senang tidur). Trust me!

I don't want to talk rubbish anymore just give a compliment kalau this belog cantik.
Sila type diruangan comments dibawah.
Anda rasa tak tahu nak tulis apa? Jangan risau. Anda boleh copy ayat dibawah dan paste di dalam ruangan comments:

Ohh cantik sungguh blog ni. Saya suka blog ni la. Hari hari nak bukak. Very cute macam tuan dia ! ! Saya tak tipu ! !



So simple kan nak comments?




9 comments:

  1. yess sy sukaaa.haha :)

    ReplyDelete
  2. bukan takat cantik menarik tertarik ko mmg deboooommmm cik nesma, malahan ni lah bellog yg paling bermanfaat dan berguna yg penah n slalu aku visit. bagus nesma bagussszzzzzz. yeah keep it up girl! template ni lak, paling bes la yg penah aku tengok. story2 yg ada dlm bellog ni huh tak yah ckapla, mmg fantastic!!sesungguhnya komen2 ini sngat2lah tidak benarrrrr

    ReplyDelete
  3. anonymous: jgn segan paparkan nama anda.. sy sudah tido xlena dan makan xkenyang..sy terharu ada yg suka nih.. hihihikkk ;p (poyo je)

    miss mas: ahh dah la ko..aku touched giler kot walau mmg xikhlas.fuhhh patut up ko jd my biggest fan of my blog ever..hahahaa

    ReplyDelete
  4. nice than before n lg ceria. ok i vote to LIKE heheheee. Keep it up gurl~

    ReplyDelete
  5. hehe tenkiu very much... like like~ ;)

    ReplyDelete
  6. Ohh cantik sungguh blog ni. Saya suka blog ni la. Hari hari nak bukak. Very cute macam tuan dia ! ! Saya tak tipu ! !

    ReplyDelete
  7. Ohh cantik sungguh blog ni. Saya suka blog ni la. Hari hari nak bukak. Very cute macam tuan dia ! ! Saya tak tipu ! !

    ReplyDelete
  8. hehe biasala baru celik IT mmg cmni..sila rajin2 view page ni xkira study ke xstudy sb amik berkat nak berjaya d masa hadapan ye.. stiap kali view page ni..sy doa satu A+ harharharr

    ReplyDelete