Thursday, October 6, 2011

My energy is going down.. - Stresssss pasal baju!

Assalamualaikum

Petang tadi pergi butik yang I tempah for the wedding tu. DDF. Sebab on tengahri tadi the owner called me nak tunjuk I bunga 3D yang katanya latest design. So nak tanya either I suka ke tak macam tu. I pun bawak lah seangkatan rakan-rakan yang lain Linie, Beautiful Zaza and El ikut serta. Mula-mula excited tapi bila sampai.. nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

 Elok-elok naik tangga ada 1 dress diletakkan bawah lampu. The color seriusly damnly sangat cantik and really nice. Peach pink. So shuwittttttt!. Tapi tang perincian tu 
FAIL. Aduiiiii. Sarat dan ada bulu-bulu ayam lak tu ;( Yang owner butik lak masa tu tak sampai lagi butik sebab ada appointment. So I gilerrrr punya la berdebar sebab menjadi tanda tanya baju gerangan siapakah tersebut. I punya ke? I dah panik. Serius. Pucat!!

I minta la pekerja butik untuk check baju siapakah itu? Adakah yang I punya. Aduhhhhh Jemmmmm!!! Bukan tak cantik, bajunye cantik with the peach and pink color tapi perinciannye terlalu sarat. SARAT dan SARAT!!
Check la punya check, sah bukan I punya.
Fuhhhhhhhh

Mestilah lega nokkkkk

So the owner pun sampai bila dah tunggu lebih kurang 30 minit. Dia pun tunjuklah kain yang sepatutnya will be mine. 
Fuhhhhhhhh lagi sekali.

Cantik!
Soft!
I like the color...:)
Satu permulaan yang baik.. :)
Tapi seriusly,
sekarang ni I memang sangat berdebar dengan design baju I nanti.. :(
Bulan depan........


p/s VIP pun rasanya dah risau dengan I. And dah berulang kali tanya, am I really like that kain or not. The color etc.. "I like the color and that kain so much tapi sekarang lebih risau pada design baju nanti ;( "

Thanks for reading iolllsssss (beautiful Zaza punya tagline ;p)

No comments:

Post a Comment