Thursday, June 2, 2011

Sedia Menerima Tempahan Gubahan Hantaran

Assalamualaikum..

Ini bukan main-main. Ini betul-betul punya. Kali ni I buat service membuat hantaran. I mean mengubah hantaran either pertunangan or perkahwinan. Pernikahan pun boleh (ada ke?).. Serius loh I tak main-main. Since, I rasa I macam ala-ala berseni so I pun dengan bangga nak buat gubahan hantaran kasi you all. teheeeeee >.<

Mengenai harga boleh dirunding but FYI I tak letak lah harga which is untuk satu hantaran RM30 ke, RM40 ke, RM1000 ke sejuta ke and so on or what-so-ever but I lebih kepada suka hati citarasa customer untuk decide barang apa yang nak digunakan atas bajet masing-masing. Senangkan macam tu. Tapi in case kalu customer tak tahu nak bajet or tak pasti nak design macam mana barulah I akan bantu untuk cari barang-barang membuat hantaran. So, harga satu hantaran atas nilai barang yang digunakan (resit disertakan). Serius memang berbaloi daripada letak fixed price sebab daripada pengalaman, kadang-kadang gubahan hantaran tak tara mana pun compare to barang-barang.

Sebelum ni I suka buat untuk adik-beradik, sedara-mara, sepupu-sepapat, rakan-taulan, jiran-jirun etc.






















Ni antara-antara yang pernah I buat dan yang menggunakan hasil seni I -___-" . Btw yang pink and nampak special sikit tu untuk diri sendiri. hehehe. Ada lagi, tapi tak upload since nak tunggu berjam-jam (ok streamyx please beware!!).. Kalau nak request, bolehlah. heheheee. Tapi untuk yang berdekatan sahajalah. Agak-agak tak perlukan perjalanan 1 hari 1 malam nak sampai. Kang kena nak post lak. Lainlah kalau boleh cipta hantaran yang DIY. heheheee.

Ehh nantikan kemunculan gubahan konsep classic + english style.. Tapi lambat lagilah. teheeeee. Yang ni lagi special la. Tungguuuuu.

Thanks!!

2 comments:

  1. boleh la saya tempah nanti .. menarik puan :)

    ReplyDelete