Saturday, April 16, 2011

SHOES SHOES SHOES

Assalamualaikum..

Macam geram kan bila tengok kasut banyak-banyak kat mall. huh. Tapi yang I tak suka.. Why there are so many wedges shoes in the house ntah! Serious. I am not looking for wedges anymore! Please la.. Kasi la kasut heel yang biasa tu. Ok Alor Setar? Mana lagi kedai nak pi ni? Supposed I heading to Jusco Seberang Perai this weekend or at least to get Malaysian brands teheee Vincci pun boleh la kan.. but all plans like gone -___- huuuuuu. Tapi tak boleh salahkan sesiapa since I was like heh malas la pulak nak travel from Alor Setar to Penang only for a pair of shoes. Tak berbaloi kan? Nampak macam mengada kan. Nak kena tampar ke? Then jalan-jalan dekat one of the Mall in A.setar and masuk kedai kasut then ada satu yang berkenan tapi haiihhhhh. exceed rm100 for unknown brand. Woowww so tak masuk akal. memanglah mentang-mentang tak ada competitors. Jangan ingatlah I nak belilah. Mau pakai 2 3 steps terus lekang tapak kasut -____-" . Terus rasa macam terseksa jiwa raga. Bukanlah nak habiskan duit tapi I nak cari heel shoes. Dapat pump shoes pun jadi la kan. Tapi susah la nak cari dekat sini. Orang sekarang minat wedges ke sampai semua jual wedges. Memang la I gila wedges tapi cheesy wedges aje lah. heheheee.

Ok tekanan perasaan melanda..

Thanks! ;p

No comments:

Post a Comment