Saturday, February 26, 2011

Langkah 1: Alhamdulillah....

Alhamdulillah...

Ewah first intro dah macam setel semua perkara. Happy ni semuanya berjalan lancar walaupun perkara tak di duga terjadi. Tapi alhamdulillah.. Eh eh..Tengok lah tu. Langkah 1. Makna kata akan ada langkah 2 3 4 5 6.... sampai lah I naik title Finally.. heheheeee. Suka buat surprise ye. Siapa teka betul, I nak kasi hadiah! muahahahaa. Semestinya bukan jalang-jalang ehh calang-calang hadiah ni. ;p

Long time no see haaa.. dah ada yg bertanya khabar Cik NS dah. Dah tanya Pinky Shine what happen dah? Maaf ye.. 2 3 menjak ni memang Cik NS busy sangat. Bukan sikit. Banyaklah. Terima kasih atas sokongan semua.. I luf you la. hahahaaa.

Ok. Sekarang I akan busy. Yes..Tak pernah aku rasa aku tak busy. Busy memanjang je kan. Kan? Kan? Tapi kali ni busy lain dari yang lain. Sebab nak masuk langkah 2 dah ni. (Haii... buat apa nak cakap kalau tak mau cakap langkah-langkah tu untuk apa??) ;p

Tak ada stori sebenarnya tapi gatal gak nak update ni. Ni gara-gara Miss Nur Mohamad. Nah saya dah update. Sila baca sebelum tidur...

Chowwww!

3 comments:

  1. mekaseh ah miss.saye da bace da.hehe =)
    erm saye teka ek...ni pasal miss smbg stady kan?da abes sem 1?tol x?

    ReplyDelete
  2. hahahhaaa...tetttttt salah....sila cuba lg...

    ReplyDelete
  3. dirisik la 2,
    langkah seterusnya bertunang~
    tol x??

    ReplyDelete