Wednesday, January 19, 2011

Things To Let Go! ! Sales! Sales!

Assalamualaikum..

Hai guys!

Guess what? I have good news yaww!

Sempena perpindahan I nanti ke ruangan baru.. Jadi adalah sedikit perkemasan yang akan dibuat (apa ntah ayat yang aku tulis ni). Pendek kata nak sort lah barang mana yang nak, and barang mana yang I tak nak. So daripada I just simpan tapi tak guna.. baik I let go. Tul tak? I dah ada few things yang I think nak let go. Cuba teka?? Ada sesetengah barang tu adalah STILL BARU DAN MASIH BELUM DIGUNAKAN/PAKAI! WOWWWW SUNGGUH??? haaaaa laaaaaaaaaaaa.....

Contohnye: ada baju-baju, shawls, shoes (ini tengok keadaan dulu sebab selalunye bila nak let go je tapi last-last end up dengan pakai sendiri jugak, contohnya kasut VOIR hari tu :p), accessories, my lovely dovely stuffs etc.. So jangan lepaskan peluang ni. Grab jangan tak grab! yihiiiiiiiiii..

Tapi things to let go ni I akan publish setelah habis semua barang yang I nak let go dah dikumpul. So tak payah lah nak banyak-banyak kali publish. huhuhuuu. TUNGGU TAUUUUU....

Owh btw, macam terfikir nak buat contest lepas tu kasi hadiah... hmmmmmm??
What say you??

4 comments:

  1. bagus tuh miss! hadiah kasi gempak2 cikit! kalau hadiah shawl x nak masuk la!haha :P

    ReplyDelete
  2. nnti saya buat..nk pk dulu contest apa..adiahnye of course la mmpu menggegar jiwa hehehheee

    ReplyDelete
  3. saya mahu shawl tuh!!hehhehehe..wat adiah quiz sales xleh??huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. bulehh bulehhh...utk faa apa saja pun bulehhh ahaks.. ;p
    aihh buat quiz dpt markah ajela..hahahhaa

    ReplyDelete