Wednesday, January 19, 2011

Makan asam-asam boleh jadi pelupa ke??

Memang I ni seorang yang amat pelupa. Pelupa ya amat. Cuba Try Test tanya I punya setudents. teheeeee. Eventho dah nak grad dorang ni tapi I STILLLL susah nak ingat nama-nama mereka berserta rupa masing-masing. ;p

Bukanlah I tak cam muka, kalau jumpa kat shopping mall ke mana ke, still tau la thats my setudents tapi jenis yang susah nak matching-matching nama orang ni dengan orang ni. So suka salah matching nama dengan orang. So guys, jangan lah termarah kalau I panggil you all nama lain. Hangguk sudahlahhhhhh. teheeeeeeeeeeee. Selalu salah panggil nama orang! muahahaha. Thats my biggest weaknesses! Owh terrible lol. Yang jadi kes terbaru, GBUM I pergi panggil IZZIE. adehhh. Sangat tak cool hokey! (Gbum so sorry la ;p). Kan best kalau dorang ni wajib pakai nametag ke apa ke gantung kat tengkok tu. wuahahaaa!

So dalam class whenever I nak call someone, it would take few minutes untuk I nak recall balik ataupun dorang terus je cakap.."nama dia ........... la miss" heh, so bad so bad teheeeee.

Kadang-kadang masa rakan-rakan sekerja yang so holiauuu menyebut few names of setudent, I macam blur comell comell gitu nak ingat.. sape ek? sape ek? Sampai dorang kena describe camgitu, camgini. Tu pun tak tentu I tau sapa dia.... Tu dia.. Tequokkkkk sangat aihhhh!

Nak cakap suka makan asam.. heeeeeeeeeeeeeeee sangat tak suka. Ada teori yang mengatakan kalau makan asam or benda yang masam-masan boleh jadi pelupa. Tapi masalahnye haku ni tak suka makan masam.. Asam lagi la uwekkk. ;p

Nak kena mandi bunga ke? Ke mandi bawah jambatan nak kena bagi memory kuat. Ke kena tukar ke external hardisk baru leh simpan memory berkuasa tinggi?

***Nasib nama VIP or my siblings I tak lupa. kalau tak, terjun lombong la haku gamaknye. huahuahuahuaaa.. (Kalau nama parents pun boleh lupa.. aihhhh derhaka nampak??)

6 comments:

  1. hahha..ktorg ok je miss...aslkn miss ader ingt 2 kre ok lah..=D..

    ReplyDelete
  2. saya nur fakhira....yg org dok pgil faa tue..igt x igt x??hehehehehe

    ReplyDelete
  3. tu psl..cuba jauh2 skit skali skala...berkepit je..mana la sy xkompius...

    ooo ni ke faa...yg org dok sebut2 tu...baru sy igt..... ;p hahahhaaa

    ReplyDelete
  4. ehhehe....dh try jauh dh miss...x bole..cm ade magnet merapatkn kami berdue...cewahhhh..=D

    ReplyDelete
  5. errkk...orang pelupa nak bagi nasihat kat orang pelupa...boleh ker? kang sama-sama hanyut ntah ke mana-mana....samalah kita 2x5...

    ReplyDelete
  6. hahahaaa..bertambah-tambah lupa la jadinye.jgn nyanyuk dah la..lg susah..

    thanks visit blog ni. suka baca blog Semalam berlalu esok menanti.. *suka cite yg kisah kat hospital tu.

    ReplyDelete