Saturday, January 8, 2011

Saya ada Dia

This is one of my very favourite song. ever. Jiwang eh? Biarlah lol. Tapi so pleasant dengar lagu ni and cepat2 my mind think of someone.

How I wish he rite beside me and just laughing to what I say.

Saya ada dia.
Dan akan selalu ada dia.

Yang selalu ada tak kira secara fizikal atau secara angin sepoi-sepoi bahasa.
Yang selalu sabar mendengar setiap patah perkataan walaupun saya tahu, dia sebenarnya tersengguk-sengguk mengantuk.
Yang selalu tahan gelak setiap kali keluar sound effects dalam setiap cerita saya sampaikan konon-konon tak mau bagi saya terasa hati.
Yang selalu pastikan setiap saat saya ok, sihat dan selamat.
Yang selalu membangunkan saya tatkala saya jatuh tersungkur.
Yang selalu pastikan saya tak membazir makanan dengan menghabiskan semua makanan saya ;p
Yang selalu pesan pada saya jaga diri baik-baik.
Yang selalu memahami saya tanpa perlu diberitahu.
Yang selalu mendalami persekitaran saya dengan mengenali keluarga dan kawan-kawan saya.
Yang selalu membuang semua kerisauan saya yang tak bertempat.
Yang selalu menenangkan saya hanya dengan senyuman.
Yang selalu menjadikan saya sempurna setiap kali bersamanya.
Yang selalu membimbing saya menjadi lebih baik.
Yang selalu puji saya cantik dan comel sebab tak ada orang lain nak puji macam tu.
Yang selalu pastikan saya ada dengannya setiap kali keluar dan pastikan kelibat saya kelihatan dimatanya
Yang selalu korbankan masa rehatnya yang sangat-sangat-sangat terhad untuk memenuhi ruang kosong hari-hari saya.
Yang selalu bersederhana dalam apa jua keadaan.
Yang selalu curi-curi sms or call ketika berkerja.
Yang selalu menyayangi saya.

Saya ada dia

VIP.





I love you so deeply,
I love you so much,
I love the sound of your voice
And the way that we touch.
I love your warm smile
And your kind, thoughtful way,
The joy that you bring
To my life every day.
I love you today
As I have from the start,
And I'll love you forever
With all of my heart.

2 comments:

  1. mesti ngah blushing2 kn tyme taip post nie..hehehhehehehehe

    ReplyDelete
  2. hamboi..faa...mcm berexperience je ni...xblushing la faa.nak nangis sob sob

    ReplyDelete