Thursday, January 6, 2011

Eh My First Entry

HiHiHiHi

Nampak tak I busy? Dah masuk 2011 and this is my first entry for this new year. Since kanak-kanak comel dah masuk and bergembira dapat bertemu cikgunya yang jugak comel teheeee jadi lupa terus berblogging segala. Eventho this semester the workloads seem chantekk aje tapi tetap tak chantek dengan kehadiran assignment yang berlungguk banyak. Oyayaya bukan senang nak berjaya loh!

Mission kali ni nak menambah baikkkk kan lagi mutu kualiti disukai ramai the teaching approaches hehehe baru budak cayang! Argh kompem tak cayang sebab dorang cakap I GARANG muahaha. Uihhhh mesti mesti.... Mau tidak.. pejam celik pejam celik (sambil berkelip-kelip mata sembab I ni), dah nak 2 tahun I jadi cekgu, ehh tak suka panggil lecturer lagi sebab you all boleh panggil I lecturer bila I dah complete master. Lepas tu kena panggil I Doktor lak! Eh bukan doktor hospital tapi doktor falsafah!

Cuba tengok...

Associate Professor Dr. Nor Shahurulnesma Husain

eh tak..

mungkin macam ni...


Associate Professor Datin Dr. Nor Shahurulnesma Husain

 huiiyooo. HEBAT! wakakaka

Woowww bangga!

ehhhh inspirasi!

 Rugilah U_ _ M itu kalau tak mau ambik I jadi lecturer korang. Rugi.. rugi... rugi.. teheeeee.

*sila abaikan atas sebab-sebab tak nak orang hentam perasan!

;p Kerja yang I paling suka. (impian sejak kecik kot - ehh tak..masa dah besar kehkehkeh).

Ok lah tu. Tak dapat jadi doktor spital (ok masa tadika selalu cakap nak jadi doktor tapi pernah sekali I cakap nak jadi model - sebab masa kecik, perkembangan ketinggian I agak pantas berbanding yang lain-lain dalam family, jadi, ada laaaa cita-cita ala-ala model kampung setelah disuarakan oleh kakak I, nanti jadi model lah! wakaka. adehhh. Budak-budak... Tapi disebabkan ketumbesaran I terbantut perlahan-lahan setelah meningkat dewasa dan wajah innocent ni sangat lah innocent jadi Elite Model Agency pun reject I. HAHAHAHA. Dah-dah jangan mengarut!) -tak dak liquid paper nak liquid.... ;p

Jangan mengarut lagi!

Ingat nak meng-update some of pics untuk kanak-kanak comel untuk semester ni sambil membuat "peace" untuk tatapan ramai. Tanda mereka memang "peace" masa I mengajar teheeee. Wahhhh belajaq rajin-rajin nooo.... 

Ehhh kamuuuu...... Jangan bagi I headache tahu?? Nanti kalau I headache selalunye I jiwa kacau. Kalau I jiwa kacau.. I sukaaaaa sangat nak marking paper. Bila dah kena marking paper, I kena bagi banyak assignment. Bila dah banyak assignment... HeHeHe.. Sendiri mau ingat lah anak-anak...... Awww Cumil tau kalau I dengan seselamber cakap.. "surprise......ada assignment lagi". Sambil you all tepuk dahi tanda sukeeee buat assignment tu hehehehe!

Tanda penghargaan sepanjang hampir 2 tahun bersama saya...

Jadi saya (proper sikit guna "saya" ni teheeee).. saya bubuh gambaq insan-insan cemerlang ini (serious saya honest)... Koleksi agak lama tapi ni je gambar yang ada untuk tontonan sebab selepas itu I dah malas bergambar sebab privacy. hehehe.




Ni kejadian semasa mengeratkan silaturahim antara pelajar semester 1. Dan selepas itu memang mereka rapat dan teramat rapat sehingga ada yang terus declare   (adehhhhhh). I no comment.. zip zappppp....






Ada jugak yang bukan pelajar di dalam kelas I tapi I tak kisah sebab mereka masih pelajar saya cuma saya tak ajar je. Konsep 1 Malaysia la...





 Dalam gambar ni, I tak wujud sebab dorang dah tak mampu bayar untuk photography session I. teheeeee.





 Ini dia cekgu comel tu teheeee. Ok tengah buat cabutan bertuah untuk mereka yang memang bertuah. Jadi marilah menampar muka 450 kali untuk menyedarkan diri sendiri sebelum terhantuk di dinding sebab perasan..

Moral of the value... Mari kita menonton tv tengok cerita Ayoub. (ok tak de kaitan).
Byeeeeee...............

4 comments:

  1. huhu :P what a great moment to remember!

    ReplyDelete
  2. gamba ngan kitaowank??wahhh nak kene belakon lagi...huuuuuuuuuuuu..terguris..

    ReplyDelete
  3. primadona la faa ni..hahahaa..sabaq2..nnti adala..tgguuuuu.....

    ReplyDelete