Saturday, January 15, 2011

Done With Facial Treatment!

Since I have no where to geuuuu today...

So I decided to spend my precious time in Zarinas Aromatherapy and manjakan my face dengan facial treatment with Vitamin C. From 4pm until 6pm. Nyamaaannnnnnyeeee... Sebab muka I ni alhamdulillah tidak lah terlalu bermasalah cececehhh except little bit oily so tak perlulah memperuntukkan masa yang lama pura-pura tidur masa treatment berkenaan. Sakit kepala hokey bila bangun dari pura-pura tidur tu.

Tetiba I rasa sangat kenyal yee kulit muka I ni. Boleh baling bola squash kat pipi so confirm bola squash tu melantun dengan laju sekali. Treatment untuk mengurangkan stress dikala tengah kekusutan. Two thumbsup yaww! So people outhere. Go and do it today. Very good hokey! Jangan tunggu dah wrinkle-wrinkle baru nak pergi. Not good.. Not good... Untuk kurangkan kecenderungan muka yang sembab sahaja. Jadilah kan??

Btw.. Happy when I reached home, the chosen paints yang I cakapkan ni dah safely arrived yeayy! Cumilll pulak dah aku tengok. Macam sayang je nak pakai.. muahaha. Jadi esok.. brader-brader tu akan mula mengecat the whole rumah dengan color-color ceria memukau mata. KCC paints sudah!


My room










I really love the pink one on the right. Pinky and add some soft pink on the left to give some effects of shine so jadilah Pinky Shine wahahaha!

KCC codes : 7125R & 7129R


Lovely parents' room & Big bro + bakal isteri teheeeee





Owh MG! Serious so nice this colors.. chantek kan? chantek kan? T_T heeeeeeeee. Ok hijau (seswai untuk my parents eheemmmm - pilitik..politik... muahahaha).

KCC codes: 7152GN & 7150GN


Younger sister room





Ni pilihan hati adekku si kepochi ehhhh si nadia a.k.a Nad muahahaha. Asalnye nak hijau tapi samala pulak dengan parents and big bro. So melepas..... Nice what purple-purple ni. Color corporate UiTM dihatiku kahkahkah.

KCC codes: 7079V & 7093V

Big Sis room + Husband + Budak Tecikkk


Maaf tiada gambar color bilik mereka memandangkan mereka hanya musafir. hihihihihiii. Owh btw, bilik mereka sebenar color di Raja so sangat diva hokey! (maintain bilik yang lama ;p)


Warna warni rumahku kelak......






FYI, color-color ni dengan bangga dan terujanya, I yang pilih.
Tapi color yang living hall agak mendukacitakan la pulak. Macam tak gorjes T_T

2 comments:

  1. anda ditag!

    http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/blog-saya-nak-domain.html

    ReplyDelete
  2. tag? ingat fb je boleh tag2..hehehe sy tgh visit blog trsebut ;p

    ReplyDelete