Saturday, December 4, 2010

Year End - 2011 nak mai dah

Year End Sales

Year End Month

Year End Everything

Hujung tahun. Tok tek tok tek dah nak masuk tahun baru. 2011. Sekejapnya masa berlalu. Serius. Rasa macam tak puas lagi dengan tahun 2010 ni. Since dah nak masuk tahun baru, orang selalunya nak tanam azam what-so-ever lah. Tapi I never have any azam each time knocking 'new year door'. For me, I always pray for the best for me and all. I hope tomorrow will be moreeeeeeeee better than yesterday and muchhhhh muchhhh moreeeee better than today. InsyaAllah.

The best part is, secara tak langsungnya, my age (kalau tengok tahun lahir la) dah tambah satu tahun lagi lah. OMG! tapi tak apa, awek muda ni ahaks! -abaikan-

Actually, I have nothing to harapkan untuk 2011 ni. Sebab takut nak harap apa-apa pun. Takut gak, plan punya plan, tapi kalau tak diizinkan Allah, tak menjadi juga tapi sebagai hamba-Nya, I always mendoakan yang terbaik dan diberikan sesuatu yang  terbaik. Aminnnn.

Apa yang aku mereban tengah-tengah malam ni pun tak tau la. Tapi readers wait and see what happen in 2011. Jeng jeng jeng... :)

Akan ada banyaakkkk stori yang akan di-update! teheeee. Sudah semestinya lain dari yang biasa. muahahaha.

I kasi suspennnnn.

2 comments:

  1. 2011-makan nasi minyak(ipoh,kuala kedah,tmn rakyat)~

    ReplyDelete
  2. tan sri/puan sri/dato'/datin/encik/puan/cik anon: tungguuuuuuuuu...tp i rasa mcm tau je yg part ipoh n tmn rakyat tu......

    ReplyDelete