Friday, December 10, 2010

Day 6

 Dapat lepak rumah cik Linie Azlenee 4 hari 3 malam.. Dapat lah merasa kembali jadi BUJANG macam zaman muda-muda dulu. Duduk menyewa. Teringat masa menyewa dekat Kerinchi (masa tu kerja dekat Pealing Jaya), OMG hidup tak terurus GILA! Kerinchi-Bangsar! Thats not my place to live. SESAK! I h*t* duduk KL. muahaha...(mampuih orang sebelah sana baca cakap aku sinikel teheee). Actually, I suka tempat yang tenang, kekampungan, kehijauan dan yang seangkatan dengannya. Jadi memang I nak stay in Kedah lah. I LOVEEEE Kedah muahaha. Dapat pulak buat photoshot kat tepi sawah di kala senja FUHHH memang best (tapi tak pernah lagi la buat semua ni since sangat bz teheee). So i tengok ajelah orang lain yang buat photoshot tu dengan DSLR.

Day 6..

Lebih kurang lagi 8 hari to go untuk kembali seperti biasa. Cannot wait lah hokey! Wish you all the best my VIP semoga dapat lalui this coming 8 hari dengan semangat yang waja, tabah, tough (as he always said teheee) and deng deng.

Next week dah start kerja balik, so harap-harap tak adalah terasa sangat bosan hari-hari yang mendatang ni. (MENGADA!). Tapi fikir balik, "nak kena kerja?" adehh. Malas.

2 comments:

  1. Hahahaha....
    VIP?
    smoga dia tabah...;)))

    ReplyDelete
  2. sape VIP tu?sape ye..heheheeee
    smoga dprmudahkan ari2 yg dia lalui..aminn... ;))

    ReplyDelete