Monday, November 1, 2010

Youth Recall Serum

Kerja-belajar-kerja-belajar-kerja-belajar-kerja-belajar dan berulang-ulang tak tau sampai bila perlu macam ni? Mission nak habiskan study by awal tahun 2012. So kena speed up laju-laju kasi cepat habis!

Patut muka pun dah towards AGEING OMG!!

My mother said, "you better watch out your blood pressure (owh tak tak.. mak I tak cakap omputih tapi ayat dalam bahasa melayu lebih kurang macam tu la. Eh macam mana nak translate haa?? c.i.k. n.e.s.m.a sila jangan buat hal kat sini...

Then last two days I was worried about the ageing on my face (bukan takut tua tapi tak salah nak cantik untuk suami muahaha). I told Linie that I nak give a try serum product bagi kulit CANTIK and SHINE balik macam zaman dulu kala masa belajar (muka FLAWLESS gile!). Linie suggest "Cubalah CLARINS SERUM.. Sangat bagus untuk keanjalan kulit dan sangat berkesan. Ternyata terbukti." Btw.. Linie tak cakap macam tu pun. But yes she suggested CLARINS.

After that, balik kerja , I terus pergi WATSON cari CLARINS tapi tak ada la pulak. I don't know whether memang WATSON tak jual CLARINS or WATSON situ je yang tak jual. I don't mind. Sedangkan ada je GUARDIAN nearby tapi malas nak pergi tengok sebab "I kan ada kad keahlian WATSON" (teheeee).

Dah tak dapat CLARINS, so I found out lain punya product. So I give a try SKINZ Infinite. So I grab Skinz infinite Youth Recall Serum dan Eye Revive Therapy.





Hari ni hari kedua I pakai serum ni. Tak perlu la I nak demonstrate nak pakai macam mana ala-ala duduk depan cermin and buat macam iklan tv. Lepas tu siap kibas-kibas rambut (silap, ni untuk iklan shampoo) muahahaa.

Tulis kat situ, dalam masa dua minggu. Ok fine. Kita lihat hasilnya dua minggu macam mana. gorjes ke tak gorjes? (harap-harap jangan jadi kot lain dah. Minta simpang empat) heeheehee...

Btw nanti nak update my PRIMADONA RINGS collection (koleksi cincin kedabak besaq). Kita berjumpa lagi untuk entri yang seterusnya hokey!. I nak pergi kilat kuku dua bentuk cincin yang baru beli tadi. See you yaw...!

12 comments:

  1. after 2weeks post ur pic before n after..lg best.. ;))

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah...kalu ada perubahan la..hahahaaa

    ReplyDelete
  3. wait n see..
    xsabaq nk tggu 2 mggu lg~

    ReplyDelete
  4. mcm tau je sape yg jd anon ni...baik hg muncul skrg..hahahahaaa..

    ReplyDelete
  5. rasanya dh 2mggu kot~

    ReplyDelete
  6. mana ada..baru smggu.ahad mggu dpn genap 2 mggu hehehee

    ReplyDelete
  7. yeahhh~
    dh smpi masanya

    ReplyDelete
  8. not yet no yet...
    kena double jd 4 weeks.why?
    ikut instruction kena apply twice a day for 2 weeks to see da result..
    tp i pkai skali je sehari so kira result mggu ke 4 lah..hahahhaaa

    ReplyDelete
  9. sabaq la..takut tergoda lak nnti...hahahaaaaa

    ReplyDelete
  10. the day will come..two days left yihaaa...this sunday..just wait n seeeee heheheee. (kalu xde jgn marah...hhahaha

    ReplyDelete