Thursday, July 8, 2010

Saya dan Students sama je...


Minggu ni kira heavy headache pasal kes students dok add/drop subjects. Pening serius! So I just can give suggestion NOT RECOMMEND what subjects to add and which one should drop. Yang lain serah kat you all la nak ambik apa. I don;t want to be blamed kalau tak boleh nak bawa. My dearest students, you tau capability you all. So think about that okay ;p . I wish all the best.

Hmmmmmmm...
(tarik nafas panjang)

Damn

Saya dapat teaching timetable yang baru tadi (sebelum balik kerja). Actually I SHOULD HAPPY with that  timetable sebab agak relaxxxxxx..tapi........ OMG! saya sangat kecewa!
Timetable semester sangat cantik......Ahad tak ada kelas langsung! Apa ni...

Tahu tak...

Saya punya tak register subject (master program) sebab nak elak weekday tapi bila dapat jadual... Ahad tak de kelas..Uwaaaaaaa kalau tak, saya dah ambil dah hari ahad. So at least saya tak payah ambil subjek hari jumaat (boleh rest and simpan untuk class trip dan training ABACUS kat penang). Damn damn damn.

Ingat students je yang sakit kepala pasal nak register subject tapi SAYA PUN TRIPLE SAKIT KEPALA.

Hari jumaat sangat banyak trip (takut kena ponteng kelas banyak)

So nak buat camne? Dah confirm registration. Boleh ke tukar??????

Macam mana ni........
pleaseee pleaseee pleaseee buka la balik sistem saya nak register.......




No comments:

Post a Comment