Sunday, July 25, 2010

My Very First Kerja Sekolah

Readers,
I'm doin my very first assignment Communication for Managers (maybe relevant for me for next10 years more ;p).

While doing my "assignment untuk regangan saraf-saraf otak" I'm reading many-many of articles and of course a lot in my GENIUS BRAIN rite now. Heavy brain dah ni and guess what. A lot of things rite now inside of my kepala otak ni such as:

1) Bila nak habis masterjie ni (baru 4 minggu berlalu)
2) Otak saya dah tepu (tepu tak apa lagi tapi dah karat)
3) Naik loya tengok articles ni
4) Why not if I hempuk kepala ni kat dinding baru keluar brilliant of ideas kot
5) &&^%&(*&*("%%!@@(*
6) I HATE  love doing assignment
7) Boleh tak kalau saya tak hantar assignment on time?
8) Macam nak upah orang tolong buat "SERIUS!!"
9) Dah mengadu banyak kali kat semua orang yang........ tak larat la nak buat kerja sekolah ni haiiidoiii



The best part is...................


11) I miss Dr Hamdin ;p bila tengok banyak giler siot articles sebab masa zaman degree dia yang suka suroh ORANG BACA BANYAAAKKK ARTICLES AND SUMMARIZE. THEN LEPAS HANTAR DIA CAKAP RE-DOOOOOOO!!!

2 comments:

  1. lex luuu dear :)

    bila dpt reading material, always put a smile on ur face n mula up status gini:
    I LOOOOVEEEEEE ASSIGNMENT!!!

    @

    I LOOOOVEEEEEEE READING JURNAL!!!

    ReplyDelete
  2. wakakaaa..aku dah nak kena submit..
    mana leh lex dear..
    asal nak buat je.....ada keja lain..
    asal nak buat je.....ada keja lain..
    aihhh memang tul2 org penting aku ni ehhh kita nih..hahahaha

    tapi demi hg...

    I LOVEEEEEEEERRRHHUKhukkkhukkkk esaimen,,,hahaha

    ReplyDelete