Wednesday, July 21, 2010

Dapat APPLE


Huiiyooooo dapat present pink APPLE. Gila tu.. Siapa yang nak bagi APPLE free... Orang kaya yang duit berkepok-kepok dalam bank je yang mampu bagi APPLE free kat orang. Pinky Shine pulak tu. Cantik tak?? Harap jangan jelaous!!!!



My baby...
APPLE pink

Sebab tu hari ni mood saya sangat baik dan angin sepoi-sepoi bahasa je. Dapat APPLE. Hati gembira boleh bawak balik rumah simpan dalam peti ais. Erkk peti ais? yela sebab APPLE kena keep in cool place.

TAPI>>>

Alangkah baik kalau APPLE yang tak boleh makan. Bila la saya nak dapat APPLE yang tak boleh makan. emmmmm macam kat atas. Colour pink pulak. Tunggu birthday yang akan datang kot. Ehemm ehemm ehemmm (someone please take notes ya teheee)

Apakan daya rupa-rupanya APPLE ini saja yang saya mampu dapat... 



Ni je APPLE yang saya dapat.. Makan pun sedap.. Pink-pink red la jugak. Cuma yang atas tu tak boleh store in peti sejuk tapi yang ini boleh kenyang laaa..... Nyum nyum nyummm
Mana ada dapat APPLE tu.. Sapa nak bagi kat den??
Anak datok ke?
Baik dia beli kat cucu-cucu sedara dia or cucu datok dia.




Tapi apa-apa pun appreciate pada yang memberi. Walaupun sebijik apple tapi sangat bermakna. Thank to Mohd Zakwan and Auji Siddi and Secret Admire? Wakakakaa but I can pick several names.. tak yah nak secret-secret sangat. I think I know you...hahahahaa





5 comments:

  1. walaaweeehhhh apanye shamin??huhuhuhu

    naza: aku xpaham pekebenda yg hg ckp..hahahahaaa

    ReplyDelete
  2. naza laa bg yg Secret Admire tue cik nesma..kan dia ckp sa tue...ish2...jgn pending2 yer...muehehhe

    ReplyDelete
  3. aku xsangka dlm diam naza syg aku...sobb sobbb sob sobbb
    satgi aku nak bg big hugggggg kat naza <3
    muahahaa

    ReplyDelete