Tuesday, June 1, 2010

Alan-alan naik moto lesing


Saya sudah rindu my anak buah. Selalu balik kerja mesti dia lompat-lompat tepi pintu kereta tengok saya ada beli apa kat dia. Orang yang paling excited bila saya pulang. Sekarang sampai rumah tak ada orang nak sambut dah. Buat tak kisah lagi ada. Haha. Tapi best boleh lepak-lepak. Bak kata my mama, "Selagi tak malam selagi tu tak balik!". Ala kan muda dan bujang jadi tak apa la. ngeee~















Eh tiba-tiba terselit Nasi Bariani JM ni. Ni tempat dating muda-muda dulu ahaks. Tapi sebulan sekali kena pergi masa kat Shah Alam dulu la. Sekarang mana mau cari. Sekarang lepak mamak ajela. Aku ni kira taste mamak gak la walau tak ada kaitan langsung dalam hidup. Sorry gambar ni dah separuh jalan makan tiba-tiba eh ambil gambar buat kenangan la. Nasi Bariani Ayam Merah woow sedap! !






No comments:

Post a Comment