Monday, May 31, 2010

You save my Night ! !


Waiting in front of TV every Monday to Tuesday. OMG! Or else my night will be so busan. Ok Busan in Korea Selatan. Bosan! Nanti nak honeymoon kat Korea Selatan tapi bila fikir balik baik pergi somewhere at coastal area. Macam pergi Panama tapi tak boleh dekat dengan kawasan gempa bumi. Hey memanglah sebab tu kawasan Carribean. Tapi tak boleh sebab nanti my future husband balik Malaysia mata dia bertambah besar tengok pempuan-pempuan dok berbikini baik punya. So Southern America dah blasklist tak boleh pergi. Ah sudah! Saya nak honeymoon kat Egypt jugak macam romantik naik unta.  Jom terbang dekat Middle East. Honeymoon kat Istanbul. Tapi naik gondola kat Venice pun ada baik. Jalan-jalan sebelah Western Europe, bila la dapat pergi? Tapi gila pricey. At the end.. GONDOLAPOKET! euuww aku mengarut lagi.

Topik hari ni tak ada kena mengena langsung dengan honeymoon pun sebab nak bagitau hari Isnin dan Selasa bontot saya will stick on the sofa watching 8TV!



Monday 10.30pm





Tuesday 9.30pm





Tuesday 10.30pm







No comments:

Post a Comment