Thursday, October 20, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO MEeeeeee xoxo

Assalamualaikum

Alhamdulillah hari ni 20 October 2011 genaplah umur I, 26 years old hokey! Maybe others will say.. OMG, Dah tua aku ye?? Tapi for me, my own feeling nih, I really appreciate, thankfull and syukur yang amat sangat, Allah S.W.T still giving me a chance to live happily, healthy and lots of 'prosperities' with all my beloved ones! Family, fiancee, friends and all human being on the earth. Wahh kemain kau nesmaaaaaa.. ;p

Owh btw, the best part is, InsyaAllah this is my last birthday as a single women.
kehkehkehekeee

No celebration untuk hari ni.
VIP oncall malam ni..
Tapi tak apa, he still did something yang buat I sangat hargai apa yang beliau lakukan ;)




And..
tak pe..
my beloved family dah selamat menunaikan hajat I iaitu nak makan KFC yang baru tu. Apa ke nama ntah.
KFC jewww?
Ok lah kan... Nasib I tak ngidam cekodok ke. lempeng ke. choq badak ke.

Tapi apa-apa pun...
Alhamdulillah dan rasa sangat bersyukur masih lagi diberi kesempatan untuk menikmati hidup ini.

Thank you untuk semua yang dah wish.
Terima kasih yang tak terhingga sebab mendoakan saya..

Semoga kita semua dirahmati oleh Allah S.W.T
aminnn

Thank you for reading!

1 comment: