Wednesday, August 10, 2011

The Wedding

Assalamualaikum..


Ding dong belll..............

Memang agak stress owh stress sekarang ni. Hanya beberapa bulan lagi ni. Persiapan? Z-E-R-O. Sometimes I rasa sangat bersemangat nak buat itu, nak buat ini tapi always will end up nothing. I felt so buntu. Dalam kepala everything ada. English style-lah, classic style-lah, fairytales style-lah and macam-macam lagi tapi ke manakah hala tuju majlis I? Tak ada apa-apa jugak. Tapi adalah yang dah dibeli sebab kalau nak beli one shot, boleh kering poket dan darah. Yang VIP, memang I tak nak kacaulah. VIP lagi lah, semakin busy dengan department baru dan tuntutan kerja dia pun bukan macam I yang boleh lari-lari gitu.hekhek. Tolak tepi lah. Jadi sementara VIP tengah busy, I pun geraklah dulu. Sebab, lelaki tau la kan.... yang perempuan ni je yang over sikit. teheeeeeeeeee ;p

Tapi alhamdulillah, perkara wajib yang perlu ditempah, sudah pun selamat ditempah. Tinggal sekarang nak pump in money sahaja. huh! Ini yang tak best dengar. Tapi fikir-fikir balik, kerja kahwin ni sekali je seumur hidup. Jadi, apa salahnya buat seperti yang diinginkan. Untuk kenangan yang abadi. hehehe. Tapi janji mampulah kan? Jangan biar papa asal bergaya.

Jadi dekat sini, I memanglah ingin me-war-war-kan kepada sesiapa yang sudi menjadi runner majlis I (heheehe) amatlah dialu-alukan. Tapi of course I open to my own beloved students. heheheee. Boleh ke?

6 comments:

  1. Hehehehe...sy nk jd pengapitnya boleh ;p

    ReplyDelete
  2. bila majlis miss?tema kaler ape? nak g tempah baju siap2 nih.heeee :D

    ReplyDelete
  3. Plan lek lok...inSYALLAH...kita sama doakan event bersejarah ko nanti berlangsung dgn jayanya:::

    ReplyDelete
  4. dik tinie: boleh..apa slhnye.. ;) tp kang xde org nk jadi ketua rombongan sebelah lelaki kang kalu diktinie jd pengapit sebelah pmpuan..hehehe.sape nk jd ketua berpantun-pantun..heheheee ;)

    dayah: tarikh dan tema akan diberitahu kendian..sb kalu bgtau awal,nnti p tempah baju lg hebat dr pengantin..hehehee

    qayyum: insyaAllah..mudah-mudahan sumenye lancar dan dipermudahkan..aminnn.nnti aku update dgn hg.sb hg kan tetamu red carpet..hahaaa

    edana: tul ni??? serius sy perlukn pembantu utk majlis tu...

    ReplyDelete
  5. esh miss nih mcm phm2 jek sye nak over shadow pengantin nnt.

    ReplyDelete