Tuesday, May 10, 2011

welkam welkam

Assalamualaikum.

Agak-agak macam dah berhabuk ini belog. Memang malas lah nak menulis kat sini sebab yang perlu ditulis pun tak tertulis. Ehh tak..menaip. Sorry.

Tapi sebab macam sia-sia ada blog tapi tak menyibuk macam tak best pulak kan. Jadi why not jom together-together we menyibuk in this blog while having fun with assignments and last to go kerja. Yeayyy ;p But honestly, I was too busy lately.

However, I hope it is not too late ;p ahaks to wish my beloved father, Selamat Bersara and Happy 58th Birthday. Erk actually on 28th Mac ago. teheeeee ;p Debushhhhh so teruk kan even my beloved father's birthday pun I didn't post any entry rite? hishhh. TAPI I tak lupa nak celebrate hokey! jangan cakap I ni lupa daratan hokey. I never missed to celebrate any birthday of Husain's family. Paling koman pun just texting "happy birthday" heheheeeee.



Ini kek 1/2 kg je. Cukup la utk 4 org makan je. kang yang besar-besar tong color hitam yang makan. Ohh ni perisa pandan. Jadi memang kena ambik perisa camgini sebab moist-moist apa ke benda tu my father tak layannnnn.. Tapi tak clear kan orang tu tulis.Tulisan tu bertulis "Selamat Hari Jadi & Selamat Bersara. PAPA 58". Tapi macam..ehhh tulis apa tu??. Haishhh. memang la... malas nak kecoh-kecoh, I pay and terus chowww..


Tapi dalam pada tu. Banyak pulak tapi-tapi lak ye. Dalam meniti hari-hari persaraan beliau, jasa dan pengorbanan beliau untuk negara ni cewahhhh tak dilupakan. Pendek kata.. Rezeki bersara la ni...



Nampak tak jelingan mak I. Huihhh. heheheheee ;p
Btw, ma.... mama pun dah dapat naa tahun lepas kan? Tapi my father kali kedua dah dapat. Tapi kali ni dapat Bintang terus. Ok fineee I tak tau bintang tu apa, pingat tu apa... Datok memang dah dapat. Tapi datok ni ada nama glemer.. Tokwan. teheeeeeeee



Ehh tapi alang-alang dah stori pasal my beloved mother. Tak dilupakan nak ucak Selamat HARI-HARI adalah my hari ibu. Special tak? Spesel tak? Hari-hari tu.... Ohh ada jugak kek tapi ni di-sponsor oleh my big bro so hak cipta kek tak boleh update kat sini. teheeeeee. So kang the big bro saman haiiii naya lah.

No comments:

Post a Comment