Tuesday, February 23, 2010

Apa Dia Yang Kosong ? ?


Perasan tak yang kebelakangan ni aku selalu sangat meulis blog. Kenapa ni? Aku bukannya addict sangat untuk berblog. Tujuan utama saja suka suka sebab tengok orang berblog. Tapi sekarang aku rasa satisfaction bila menulis. Oppsss.. Aku tak nak jadikan blog ni as my diary because I dont like to share my feeling and emotion to public. I just want to share yang best best saja. Yang menunjukkan happiness, fun, love and etc.. Terpulang la tujuan masing masing nak gunakan medium blog ni. Tapi apa yang aku dapati dari blog sangat berkesan la pada hidup seseorang. Tapi untuk aku mungkin tak la berkesan sangat sebab masih lagi mencari hala tuju blog pinky shine ni.

Pinky Shine? Kenapa Pinky Shine? Kenapa tak nama lain Nesma Shahu ke apa ke..? Aku pun honestly tak de jawapan.. Ntah suka suka nak bubuh Pinky Shine. Oohh maybe I love Pink so much and I love to bright the day so I assumed as Shine. So combine combine jadi Pinky Shine.. OK? ? Tak puas hati? Aku pun tak puas hati dengan jawapan tu. Must be a reason why I put Pinky Shine. Ok... Actually I love to drink Inner Shine. See this blog description? "Discover your beauty.." Actually that is Inner Shine punya tagline.. haha. Plagarism lol!

Oohh sudah! Enough la.. Point here not about my blog why I put that there all the things but lately I felt so empty.. What kind of empty ha? I don't know.. Ni bukan jiwang ok. Bukan empty perasaan segala ok. Aku rasa hidup ni empty. Heyy tak puas lagi ke dengan keaktifan hidup sendiri? Asal weekend je mesti aku keluar. So what the hell of empty bagai? hmm empty la... Ohh aku nak cari lagi halu tuju hidup aku ni la. Bukan tak puas apa yang ada tapi ntah la because I keep thinking about my life this coming 10 years. Oohh apa jadi aku masa tu? Sebab tu rasa empty kot. Apa ni. Tak suka la empty empty ni.. Better I get some food to memenuhi my empty stomach ni.. out!





No comments:

Post a Comment